44. СУ – училище за прием на документи за кандидатстване след 7. клас

priem-sled-7Уважаеми седмокласници и родители, уведомяваме Ви, че училището ни е определено за прием на документи (училище гнездо) след завършено основно образование.В периода от 3 до 5 юли 2019 г. включително следва да подадете заявление за участие в първи етап на класиране в паралелките с прием в 8. клас за учебната 2019 – 2020 година.

Тази година подаването на заявление за участие в първи и трети етап на класиране ще бъде само по електронен път. Това може да стане без чуждо съдействие от всяко електронно устройство с достъп до интернет, по което и да е време на денонощието, както и със съдействието на училището, в което ученикът завършва VII клас, в рамките на работния ден.

Ако се затруднявате или изпитвате притеснение, можете да подадете по електронен път заявление за участие в първи и трети етап на класиране в нашето училище, където членовете на комисията за прием на документи в рамките на работния ден ще Ви съдействат и ще Ви консултират относно дейностите по приема.

Всеки ученик има персонален профил в електронната платформа  https://priem.mon.bg и индивидуален код за достъп. За начина на подаване на заявление онлайн може да се информирате от приложеното указание.

Онлайн кандидатстване след 7. клас – указание

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *