Наши ученици участваха в благотворителна изложба базар на детски рисунки

img_20211219_110859Под мотото „Деца помагат на деца“ направление „Архитектура и градоустройство“ към Столична община съвместно с преподавателите и учениците от 143. ОУ „Георги Бенковски“ организира благотворителна изложба базар на детски рисунки, картички и сурвакници „Магията на Коледа“. Под куполите на Ларгото свои творби показаха и ученици от нашето училище. В събитието, осъществено под патронажа на главния архитект на Столична община арх. Здравко Здравков, участваха и деца от ОУ „Марин Дринов“ – град Панагюрище, 90. СУ „Ген. Хосе де Сан Мартин“- София, и Школата по изобразително изкуство към читалище „Възраждане“- район „Подуяне“.

Изложбата, куратор на която е г-н Виолин Неделчев – учител по изобразително изкуство, беше открита на 19 декември в 11 ч. от главния архитект на Столична община арх. Здравко Здравков. Присъстваха директори на училищата, учители по изобразително изкуство и родители.

Събраните средства ще бъдат дарени за закупуване на интерактивна учебна дъска за Центъра за настаняване от семеен тип за деца без увреждания „Любен Каравелов“.

Официалната информация за събитието можете да откриете тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *