uchitelka

Помогнете ни да съхраним спомените за 44. СУ!

58-gПрез 2022 година на училището ни предстои тържествен юбилей – 100 години от създаването на най-старото учебно заведение в район „Подуяне“. Във връзка с предстоящия празник планираме да създадем алманах, посветен на миналото, настоящето и бъдещето на родното училище. Бихме искали изданието да съдържа богат снимков материал, който да онагледява историята на 44. СУ чрез стотиците класове, ученици и учители, учили и работили в него.

Обръщаме се към всички бивши ученици и служители в 44. СУ „Неофит Бозвели“ с молба да разгърнат старите си албуми и да ни предоставят свои училищни снимки. Нека те да са придружени с кратка писмена информация за годината на заснемането, събитието, випуска, класния ръководител и др., както и име и телефон за връзка. Фотографиите ще бъдат сканирани и върнати на собственика, тъй като осъзнаваме, че са скъп личен спомен от ученическите години.

Разчитаме на Вашата отзивчивост и съпричастност – да съхраним заедно спомените за родното училище!

3 мнения по „Помогнете ни да съхраним спомените за 44. СУ!“

  1. Много добра идея. Казвам се Емил Анков випуск 2000 г. с най голямо удоволствие бих помогнал за осъществяването на тази идея. Къде да донеса малко снимки да увековеча незабравимия 11 а от 2000 – та година?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *