20211117_104947

Ремонт на училищната ограда

Уважаеми учители, ученици, родители и граждани!

Екипът на 44. СУ „Неофит Бозвели“ благодари на всички за търпението и съпричастността, проявени до завършването на ремонта на училищната ограда.

Вярваме, че ще приемете с разбиране решението на ръководството да бъде затворен малкият вход откъм ул. „Емануил Васкидович“, за да бъде осигурена безопасна среда за учениците. След консултации с 5 РСПБЗН беше преценено, че така ще се предотврати преминаването на външни хора, чиито намерения са неизвестни, през училищния двор сред децата. Спирането на достъпа не противоречи на нормативните изисквания.

Уведомяваме Ви, че в часовия диапазон от 7:00 часа до 8:30 часа и от 16:00 часа до 17:30 часа и двата входа към училището ще бъдат отворени.

През почивните дни ще можете да се възползвате от спортните площадки и уредите на открито, за опазването на които предварително благодарим.

Разчитаме на Вашата отговорност да опазвате двора и площадките, грижейки се за тях като добри стопани. Усилията, които полагаме за подобряване и поддържане на училищната собственост, ясно показват, че 44. СУ „Неофит Бозвели“  е дом на нашите – Ваши деца!

 

Уважаеми учители, ученици, родители и граждани!

Ръководството на 44. СУ „Неофит Бозвели“ споделя с Вас удовлетвореността си от факта, че започва ремонтът на училищната ограда. Макар че тази дейност ще създаде неудобство в началото на учебната година, вярваме, че всички сме убедени в необходимостта от нея. След приключила процедура, обявена в ЦАИС, и сключен договор с изпълнител ремонтът на оградата започва от 01.09.2021 г. Срокът за изпълнение на договора е 45 дни от неговото сключване.
Общата стойност на ремонта е в размер на 174 490,08 лв., като 163 801 лв. са осигурени от Министерския съвет на Република България с постановление № 262 от 29.07.2021 г.  Разликата в цената по договор и отпуснатата сума е за сметка на делегирания бюджет на училището.
Уверяваме Ви, че ръководството на 44. СУ „Неофит Бозвели“ полага всички усилия и поддържа институционални партньорства, които да способстват за осигуряването на безопасна и естетична образователна среда за учениците.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *