viber_izobrazhenie_2024-05-14_19-53-54-999

Тържествено изпращане на абитуриентите от випуск 2024

img_8587Празничен беше десети май за учениците и учителите на 44. СУ. За поредна година училището ни изпрати порасналите си момичета и момчета – зрелостниците от випуск 2024 година. В този ден училищният звънец оповести края на последния учебен час за учениците от 12. а клас с класен ръководител г-жа Св. Евденкова  и 12. б клас с класен ръководител г-жа Ал. Андреева.

Абитуриентите бяха приветствани от директора на училището г-жа Татяна Михайлова, която връчи грамоти и материални награди на най-заслужилите.

Зрелостниците трогнаха своите преподаватели с благодарственото си обръщение, а после ги развеселиха със забавни номинации.

Най-очакван от абитуриентите беше моментът, когато стана ясно как ще ги запомнят  учителите им. Личните номинации на всеки ученик, умело и артистично представени от водещите на празника, бяха посрещнати с буря от емоции и смях.

Признателност заслужават и всички учители, които вложиха труд и сърце в организацията и осъществяването на събитието, за да остане изпращането паметен ден за абитуриентите.

Днес дванадесетокласниците  се разделиха с родното училище, с ученическия живот и безгрижието на детството, за да поемат отговорност за своето бъдеще. Да им пожелаем да печелят в състезанието на живота, да бъдат добри и да търсят доброто у другите, за да направят света малко по-добър.

На добър час!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *