74447388_426662131568054_956136591414263808_n

Участие в кариерен форум „Професиите на бъдещето“

caa-1Учениците от от 10. б клас, водени от преподавателя по предприемачество и география и икономика г-жа Петя Янчева, взеха участие в инициатива, посветена на перспективите на професиите в технологичната епоха.

Училището ни участва  в петия младежки кариерен  форум „Професиите на бъдещето“ 2019, проведен на 6 ноември в Международното висше бизнес училище – София, по покана на Джуниър Ачийвмънт – България. Водещата тема беше „Работа със (с)мисъл: как поколението Z и работодателите днес оформят професиите на бъдещето“. На сцената бяха представени теми, свързани с мотивацията за избор на професия, работата с кауза, включително в бизнес среда.

През годините форумът се е утвърдил като самостоятелно събитие, което дава по-мащабен поглед върху различните индустрии, които се обединяват около конкретна тема, свързана с професиите на бъдещето.

Във форума „Професиите на бъдещето“ се включиха вдъхновяващи лектори и 15 големи компании. Младежите имаха възможност да задават въпроси по време на презентациите, както и да проведат лични разговори с представители на участващите компании и организации.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *