Юни 2022 г. – месец на събития в нашето училище

img_20220622_110635Тази година юни е динамичен месец, изпълнен с разнообразни събития и емоции: изпити, конкурси, състезания, награждавания,  завършващи ученици и не на последно място – връчване на дипломи за завършено средно образование на нашите зрелостници.

През този месец всички ние – учители, ученици и родители, изживяхме палитра от емоции, радвахме се на споделени моменти, плакахме за мили спомени от училищния живот, истински горди бяхме от успехите на нашите ученици.

С танци и песни изпратихме випуска на четвъртокласниците ни, които преминаха успешно изпитите по български език и математика.

Изключително горди сме с момчетата и момичетата, които ни представиха достойно в регионалния кръг на състезанието “Млад огнеборец” и се класираха за републиканското ниво на турнира в Албена. 

Цвети Соколова от X клас отрази в рисунка “С очите си видях бедата 2022” и спечели първо място в конкурса, обявен от Столична дирекция “Пожарна  безопасност и защита на населението”.

При връчването на дипломите за завършено средно образование зрелостниците ни бяха изненадани с участие в училищната игра “Стани богат”, която осмокласниците ни създадоха за тях с въпроси от различните учебни предмети.

44. СУ “Неофит Бозвели” подкрепя своите впечатляващи ученици за изяви в различни сфери. А изключителните ни учители с готовност насърчават своите ученици в тяхното развитие и откриване на нови възможности. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *