На зелено училище

pixiz-09-04-2024-16-01-17

В края на месец март и през пролетната ваканция ученици от 44. СУ бяха на зелени училища в различни градове на България.

Седмицата преди пролетната ваканция ученици от първи, втори и трети клас с нетърпение и любопитство поеха към Банско и Сандански. Заедно с игрите и учебните часове на открито за децата бяха организирани много екскурзии до Благоевград, Петрич, Мелник и село Добърско. Учениците се запознаха с прекрасните български обичаи, обогатиха своите познания за историята, докоснаха се до красивата природа на България,  заедно преживяха  много положителни емоции и щастливи моменти.

От 30.03 до 02.04.2024  ученици от 5., 6. и 7. клас бяха на зелено училище в прекрасния български курорт Боровец. През тези четири слънчеви дни имаха специална програма, която включваше свободно време за игра и почивка, организирани занимания – състезателни игри, посещение на историческия музей в гр. Самоков, разходки до ски пистата “Ястребец” и в центъра на Боровец, празнуване на рождени дни и музикални вечери.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *