Учениците от 4. клас на 44. СУ успешно завършиха начален етап

1

15 юни 2022 година ще остане завинаги в сърцата на нашите четвъртокласници и техните учители. В последния ден на учебната година те получиха свидетелства за успешно завършване на начален етап на своето образование.

Тържеството беше наситено с много топли емоции и вълнение. В празничната програма се включиха вокална група „Пеещи звездички“ с ръководител госпожа Кети Кръстева, носителката на златен, сребърен и бронзов медал по спортна гимнастика, гордостта на нашето училище – Валерия Хинкова, ученици от четвъртите класове, които рецитираха стихотворението „Цветя за учителя“, и групата за народни танци към 44. СУ „Шарено герданче“. Бяха наградени пълните отличници на випуска. Тържеството завърши със сърдечна благодарност към всички, положили грижи за децата през изминалите четири години.

Екипът на 44. СУ се гордее с вас, деца! Пожелаваме ви смелост, с която да извървите оставащия дълъг път! Знаем, че сте подготвени за него, но въпреки това ви напомняме да не забравите да си вземете най-необходимите неща: трудолюбието, любопитството, смелостта, търпението, приятелството, уважението, толерантността, обичта и разбира се, усмивката!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *