20180413_123233

Благодарим Ви, родители!

20180413_123233С финансовата подкрепа и труда на родителите през пролетната ваканция бяха пребоядисани много от класните стаи в училището ни след санирането и подмяната на електро- и топлоинсталацията в сградата.
Средствата за бои и консумативи бяха събрани от родителите на учениците от 1. до 4. клас и 8.б клас.  Изразяваме дълбоката си благодарност за проявената съпричастност и отговорност.

За да помогнат за боядисването, от своето време отделиха родителите на Иван и Светлозара Светлозарови, Симона Пискова, Алекс Павлов, Поли Илиева и Никол Владимирова от 1.а клас, Симеон Петров, Виктория Йосифова, Николета Делчева, Борислав Цветков и Яна Манолова от 1.б клас, Константин Лазаров и Мартина Василева от 1.в клас, Калоян Станчев от 2.б клас, Борислав Рангелов, Екатерина Гърнева, Лора Костадинова и Радослав Павлов от 2.в клас, Любомир Абаджиев, Мартин Радев, Николай Николов и Павел Петров от 3.б клас, Мартин Йолов, Борис Благоев и Димитър Стоянов от 3.в клас, Моника Чавдарлиева, Анислав Йосифов, Андрей Павлов, Александър Христов, Божидар Йорданов и Мартин Асенов от 4.б клас, Денислава Стойкова и Йордан Младенов от 8.б клас.

Освежаването на класните показа, че общите усилия на ръководството на училището, родителите и учителския екип дават плодотворни резултати. Надяваме се и в бъдеще в дух на сътрудничество и ангажираност към училищния живот да работим заедно, за да направим училището на децата ни още по-приветливо, уютно, сигурно, технически оборудвано в съответствие с модерните тенденции в образователната сфера.

Благодарим Ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *