Довиждане, 4. клас!

kopie-na-13062024_graduation_460С тържествена церемония на 13.06.2024 г. в класната стая на 4. б клас пред родители, учители и гости бяха раздадени удостоверенията за завършено начално образование. Специално за този ден родителите бяха организирали изработването на жълти тениски с шевица и логото на училището за децата и техния учител, за да изглеждат още по-слънчеви и с надежда за светло бъдеще.

С вълнение класният ръководител г-жа Гергана Богданова със стихове за всяко дете и песни в изпълнение на учениците припомни изминалите четири години. Учениците освен удостоверението си получиха грамота, шапка и малък подарък за спомен от първия учител.

Заслужено внимание беше отредено на директорите на 44. СУ “Неофит Бозвели”, както и на учителите, които са оставили трайна диря в сърцата и умовете на четвъртокласниците. Те получиха цвете и грамота в знак на признателност.

Г-жа Богданова благодари на родителите за подкрепата и отличи с грамота и гравирана химикалка тези, които са помагали в дейностите на класа.

От името на родителите с особено вълнение, думи на благодарност и поздрав към учениците поднесе г-жа Анна Гошева, а четвъртокласникът Александър Гогов прочете любимото стихотворение “На моята учителка” и разплака присъстващите.

Тържеството завърши с много снимки и пожелания за бъдещи успехи на всички.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *