Избори за ново ръководство на училищния парламент

img-e765a5093dd20f0dc985162e9a36b2dc-v

Преди края на учебната година училищният парламент на 44. СУ  “Неофит Бозвели”  се събра, за да изпрати  старото ръководство и да избере  ново.  Учениците бяха подкрепени от преподавателите Гена Живкова-Чолакова (учител по изобразителни изкуства, графичен дизайн и гражданско образование), Грозданка Стамова (училищен психолог), Стела Иванчева-Тасева (учител по математика) и Милена Маркова (учител по български език).

Стефан Ангелов от 10. а клас получи най-голям брой гласове за председател. Ивайло Рагьов от 9.б клас бе избран за заместник-председател, а Мила Нинкова от 9. а клас ще бъде секретар .

Досегашният председател Мария Найденова, 12.б клас, сподели вълненията си в очакване на  матурите  и абитуриентския бал. Новият председател Стефан Ангелов от името на училищния парламент връчи малки подаръци  на Мария Найденова, Виктор Николов, Запрян Лилов и Колю Тодоров. Дванадесетокласниците от ученическия съвет бяха изпратени с ръкопляскания,  с пожелания за  успех и с покана за участие в празниците по случай 100-годишнината на училището през следващата учебна година.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *