На добър час, абитуриенти!

Последният училищен звънец прозвуча днес за абитуриентите от випуск 2017 година с класен ръководител г-жа Силвия Шишкова.  Поредното младежко ято напуска родното училище, за да полети в необятния простор на живота.

По традиция 44. СУ изпрати своите своите зрелостници с емоционално тържество в училищния двор, в което усмивките от вълнение, радост и надежда преливаха в сълзи на тъга заради раздялата. Приветствие към абитуриентите поднесе директорът на училището г-жа Татяна Михайлова.  В деня на светите братя Кирил и Методий тя удостои с грамоти и материални награди заслужили дванадесетокласници, победители в училищни и градски конкурси и състезания и изявени ученици.

Стана ясно как зрелостниците ще запомнят своите преподаватели, а с буря от емоции и смях бяха посрещнати личните номинации на дванадесетокласниците, присъдени им от техните учители.

Умело и артистично се изявиха водещите Диана, Ивана, Петя и Християна. Вокалните изпълнения на Михаела от 10. А клас и децата от 1. Б и 4. Б клас допринесоха за празничното настроение в слънчевия ден.

За техническото осигуряване на тържеството отговорно се погрижиха Иван, Денис, Мартин и Христо от 11. Б клас, а техните съученички Линда и Нанси като истински професионалисти отразяваха събитието с камера и фотоапарат.

Признателност заслужават и всички учители, чиято отговорност беше организацията и осъществяването на празника.

Последният учебен ден е краят на ученическите години, но той е и ново начало – на нови пътища, на нови трудности, на нови срещи и раздели, на нови надежди. Да пожелаем на нашите момичета и момчета на добър час и попътен вятър!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *