Прекратяване на присъствените учебни занятия – онлайн обучение

20180413_123241Уважаеми ученици, във времето на обявеното прекратяване на учебните занятия обучението в нашето училище ще продължи онлайн. От понеделник, 16 март, класните ръководители и преподавателите по предмети ще се свържат с Вас чрез електронната платформа „Школо“ или по друг начин, за да Ви уведомят за начина на работа.

Уважаеми родители, надяваме се на Вашето съдействие да осигурите на децата си електронно устройство с достъп до интернет за периода на дистанционното обучение, както и да ги мотивирате да бъдат старателни и отговорни.

Предоставяме Ви писмото обръщение от Регионалното управление на образованието – София-град:

С ОТГОВОРНОСТ И ОБЩИ УСИЛИЯ ДА ПРЕОДОЛЕЕМ ТОЗИ ТРУДЕН ПЕРИОД!

Във връзка с обявеното извънредно положение на територията на Република България, свързано с разпространението на COVID-19 в световен мащаб, екипът на РУО – София-град Ви уведомява, че от 16.03.2020 г. учебните занятия във всички образователни институции на територията на област София-град се прекратяват.

Уважаеми ученици,

Времето, прекарано вкъщи, е наложително да използвате за продължаване на Вашето образование – за овладяване на учебното съдържание, което Вашите учители ще Ви преподават дистанционно. Поддържайте обучителната си активност, като се упражнявате върху преподадените уроци.

Ограничете максимално достъпа си до обществени места. Избягвайте физически контакт с други хора. Използвайте активно средствата за лична защита и хигиена, осигурени от Вашите семейства.

Уважаеми родители,

Като отговорни граждани следете здравословното състояние на своите деца. Осигурете им лични предпазни средства. При най-малко съмнение за влошаване на здравето им незабавно потърсете медицинска помощ. Подкрепяйте и мотивирайте децата си да се запознават редовно с учебните материали, предоставени им по различни канали от техните учители.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *