Ученици от 44. СУ участваха в националния конкурс за рисунка «Аз и детското полицейско управление»

untitled

На 08 март 2019 г. в Столична община   се проведе церемония по награждаване на деца и ученици, участници в националния конкурс за рисунка «Аз и детското полицейско управление», областно ниво.

Нашето училище бе достойно представено от учениците от 3.в клас  Божидар Стоянов, Светлана Пелова и Екатерина Георгиева. Талантливите деца получиха множество награди и поздравления. Техните рисунки ще участват в  конкурса на национално ниво. Третокласниците бяха придружени от ръководителите на Детското полицейско управление при  44. СУ  Даниела Георгиева и Илияна Георгиева и учителите г-жа Боянова и г-жа Ивановска.

В конкурса взеха участие над 60 деца и ученици от Детски полицейски управления в София, разпределени в две възрастови групи: от 8 до 10 години и от 11 до 13 години. Учениците представиха рисунки в различни тематични области, които бяха разгледани и оценени от комисия с участието на представители от СДВР, Столична община и  Националното художествено училище за изящни изкуства „Илия Петров“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *