Вокална група „Звезди“ завърши учебната 2023/2024 година с две запомнящи се участия

img-fa8f0c05e26f83ea30488ab80aa29d04-v

Вокална група „Звезди“  завърши учебната 2023/2024 година с две участия, белязани от талант, емоции и много настроение!

На 23 май, пред сградата районната администрация на община „Подуяне“, групата откри тържествената церемония посветена на Деня на българската просвета и култура. С изпълнения на песните „Химн на Св. св. Кирил и Методий“ и “Родината” младите ни таланти не само допринесоха за тържествената атмосфера, но и се отличиха с артистичен талант.

На този ден за първи път в район „Подуяне“ бяха отличени учители и ученици със заслуги в областта на българския език и литература. На церемонията бяха наградени и ученици от 44. СУ, участници в училищен конкурс.

В тържеството взеха участие и гайдарчетата Йоана Иванова от 5.а клас и Александър Шутилов от 6.г клас, чиито изпълнения допълнително украсиха празника.

     На празника на Община „Подуяне“ на 1 юни вокална група „Звезди“ изпълни песните „Когато тогава“ и „Oh When the Saints Go Marching In“, отличени с награди от певчески конкурси през годината.

Тази година вокална група „Звезди“ беше част от Националната програма „Заедно в изкуствата и в спорта“. Участието в проекта даде възможност на звездите ни да развиват музикалния си талант, да работят в екип и да се изявяват на различни сцени.

Благодарим на всички ученици, които бяха част от групата през годината, за техния талант, упоритост, екипна работа и за прекрасните моменти, които ни донесоха! Пожелаваме им още много успехи и незабравими музикални преживявания!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *