Важно! Учебните занятия ще се провеждат в 199. ОУ

20170907_110301Поради продължаващите ремонтни дейности в 44. СУ учебните занятия временно ще се провеждат в 199. ОУ „Свети Апостол Йоан Богослов“, кв. Левски – Г. До училището се пътува с автобуси № 78 и № 120 и тролей № 1.

Откриването на учебната година ще се състои в 199. ОУ на 15 септември от 9 часа.

Учебните занятия ще се провеждат в двусменен режим, както следва:

I смяна – I, II, IV и VIII клас

Начало на учебните часове – 8 часа.

II смяна – III, V, VI, VII, IX, X, XI и XII клас

Начало на учебните часове – 13.00 часа.

Осигурена е целодневна организация на учебния процес за учениците от I, II, III и IV клас.

Обръщаме се към Вас, ученици и родители, с призив да проявите разбиране и съпричастност за причиненото временно неудобство, резултат на усилията ни да бъде обновена материалната база на училището ни. Фасадата на 44. СУ вече е санирана, подменена е старата дограма, положена е нова топлоинсталация, изцяло е обновена електрическата мрежа. Продължава санирането на северната част на училищната сграда, осъществяват се вътрешни довършителни работи, за които се надяваме да приключат в срок. Заради сигурността и безопасността на децата най-разумното решение е учебният процес да бъде в друго училище до приключването на ремонтните дейности.

Предварително благодарим за проявеното разбиране!

Едно мнение по „Важно! Учебните занятия ще се провеждат в 199. ОУ“

  1. Здравейте,
    Сигурен съм, че в този момент все още много родители имат негативни мисли, коити им се въртят в главата заради продължаващите ремонтни дейности в нашето училище. Честно да си призная и моята първосигнална мисъл, като разбрах че няма да мога да видя моят първолак в дългоочакваното школо, не беше много позитивна. Но след кратко размишление си дадох сметка, че няма за какво да се притеснявам и унивам. Та какво са няколкото седмици в другото училище, кадето не мисля , че децата са лишени от кой знае какво. А и все пак, нали в замяна на краткото време на неодобство ще получим всичко онова, което всички искаме за нашите дечица. Топли, чисти и приветливи класни стаи, ще приветстват нашите ученици, кадето те ще изкарват по-голямата част от времето си. За това искам да благодаря на хората, които са взели това трудно, но според мен превилно решение, да направят ремонт, за да се почустват нашите малчугани много по приятно и да се учат в едно по-слънчево училище, въпреки знанието, че в началото ще отнесат доста негативни коментари.
    С уважение,
    Родител на дете от 44 СУ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *